Gordon Training Bulgaria
Български | English

Цени и Условия

Структурата на обучението по програмата Teacher Effectiveness Training е разпределен а в 2 Нива ,като всяко от тях съдържа 5 Модула .Всяко ниво е с продължителност 15 часа (20 учебни)

1. Цени за организации за провеждане на обучение на работното място.

Таксата участие варира според броя на участниците в отворената група и е стандартизирана  за страната .След изпратено от вас запитване ще изготвим индивидуална оферта за вашия екип.

Размерът на групите е препоръчително минимум 12 участника ,максимум 35

Необходими съоръжения: мултимедия, екран, работна маса, столове за участниците и зала с необходимите съоръжения.

Графикът и разпределението на модулите се определя от инструктора и нуждите на участниците. За повече информация се свържете с представителството на посочените контакти в сайта или с инструктор от вашия град

2. Всички учебни материали по време на и необходими за обучението.(учебна тетрадка ,ролеви карти ,сертификат ) са включени в таксата участие.

3. Цената не включва книгата на д-р Томас Гордън “Трениране на Успешни Учители ” на издателство Колибри,която не е задължителна но е желателно да бъде прочетена.

4.Бенефициенти

Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »