Gordon Training Bulgaria
Български | English

Контакти

Институт Gordon Training International има интернационални представителства, които са упълномощени да предоставят програмите Parent Effectiveness Training (P.E.T.), Teacher Effectiveness Training (T.E.T).,Youth Effectiveness Training (Y.E.T) в тяхната страна и на техния език, след подписано двустранно споразумение относно авторски права, стандарти, разпространение. Еквивалентите на български език са Трениране на Успешни Родители (ТУР), Трениране на Успешни Учители (ТУУ) и Трениране на Успешни Деца и Младежи (ТУМ). За валидността на представителството в България проследете следните линкове:

Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22

E-mail: ,
Уеб сайт: www.gordonbulgaria.com, www.gordontraining.com

 


Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020