Gordon Training Bulgaria
Български | English

Впечатления и отзиви на родители от курса по ТУР

Когато реших да се запиша за курса , бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувствам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020 г.

Курсът внесе спокойствие в моето семейство.Спрях с наказанията, спрях с обвиненията , чувам децата си.
П. Василева, участник от София 2020 г.

Бях прочела много книги по темата , но теорията не помагаше в конфликтни ситуации.Курсът ми даде практически опит. Обмяната на опит в група се оказа много полезен начин  да се упражняват уменията.
Т. Овчарова, учасник от София 2020 г.

Облекчен съм, че родителските проблеми са сходни и решими . Доволен съм от подобрената комуникация с децата ми.
И. Ангелов , участник от София 2020 г.

Беше ми много приятно, имах чувството че точно в този момент  имах нужда от такъв тип курс. Станах малко по- търпелива и заявявам моите желания и цели според ситуацията.
В. Георгиева, участник от Хасково  2019 г.

Инструкторите бяха балансирали много добре теоретичната и практическата част , което ми даде възможност да овладея различните техники и методи на много високо ниво.Обнадеждена съм, че мога да подобря общуването с децата и съпруга ми.
Н. Шопова , участник от Велико Търново 2019 г.

Курсът предлага по вълнуващ и осезаем начин материята представена в книгата на д-р Томас Гордън.Най-ценното в груповата работа е споделянето на личен опит, игри, дискусии и упражняването на новите умения в защитена среда.
Т. Здравкова, участник от Велико Търново 2019 г.

Научих нови техники и умения за ефективно общуване , видях поведението си отстрани. Започнах да прилагам наученото и има ефект.
В. Алексиев, участник от София 2019 г.

Беше интересно да разбера, че има и други гледни точки за решаване на проблемите с децата. Осъзнах колко много още трябва да работя.
Ж. Витева, участник от Варна 2019 г.

Курсът е на много високо ниво и е добре да достигне до повече хора.
А. Христова, участник от Бургас 2018 г.

Установих, че някои методи, които използвам във взаимоотношението  с  детето ми  и смятах за правилни са били неефективни и разбрах защо.
Д. Спасова, участник от Бургас 2018 г.

Изключително полезен курс за мен. Дойдох с идеята  да подобря уменията си във възпитанието на детето ми и съм доволна от резултатите.
Г. Георгиева, участник от София 2018 г.


Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020