Gordon Training Bulgaria
Български | English

Цени и Условия

1. Таксата  участие  в трейнинг по програмата Трениране на Успешни деца и Младежи (ТУМ) е стандартизирана  за страната по градове  и е не по-ниска от:

За информация и  участие  в обучение е се свържете с  представителството  на посочените контакти в сайта или с инструктор от вашия град в раздел: Инструктори 

2. Таксата за участие включва  18 часа обучение, работна тетрадка за участници, ролеви карти, издаване на сертификат и ползване на авторски права.

3 .Отстъпки от таксата участие  се предлагат за обучения на място   от спонсорираща организация (детски центрове, социални и общински центрове, НПО, ЦОП, младежки организации, )

4. Отстъпки се прилагат при ранно записване, съвместно участие в трейнинги на родители и деца в програмите Трениране на Успешни Родители (ТУР) и Трениране на Успешни деца и Младежи (ТУМ).

5. Дати за предстоящи курсове се публикуват в календара на сайта и във нашата фейсбук страница.

 


Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020