Gordon Training Bulgaria
Български | English

Архив 2014 г.

Обучителен уъркшоп за инструктори – професионалисти по международната образователна програма Parent Effectiveness Training(PET) ,Трениране на Успешни Родители (ТУР ) на д-р Томас Гордън.

СОФИЯ ,24 – 29 АПРИЛ 2014

ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И МАРТ 2014 ЗА КАНДИДАТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

Гордън Трейнинг България в качеството си на официален представител на институт Gordon Training International (GTI)ще проведе обучителен уъркшоп за инструктори – професионалисти по програмата Трениране на Успешни Родители (ТУР) на територията на България.

ТУР е създадена през 1962г. от три пъти номинирания за Нобелова награда американски психолог д-р Томас Гордън, като превантивна програма – Обучение преди проблемите.

Преподава се в САЩ и в над 50 страни по света от над 100 000 сертифицирани инструктори. ТУР е пионерска програма в обучаването на родители и професионални кадри в умения за ефективно общуване и разрешаване на конфликти и е първата по рода си, която развива специфична методология за решаване на семейни конфликти.

ТУР се преподава само от инструктори и представители, обучени и отличени със сертификат от организацията на д-р Гордън – Gordon Training International.Над 7 милиона души са обучени или чели книга по модела на д-р Гордън в над 50 страни по света и на над 45 езика. Програмата е доказала своята универсалност ,приложима е към всеки културен и етнически произход.

Ползите за Вас в качеството ви на сертифицирани ТУР инструктори на Институт Gordon Training International за България.

Работите с международното методологическо ръководство за инструктори (PET instructor guide)преведено на български език.

За одобрени кандидати предлагаме отстъпка за от таксата-участие до 31.03 .2014 ,както и за двама и повече одобрени кандидати от професионални екипи или сдружения.

E-mail: gordonbulgaria@gmail.com

Web site: www.gordonbulgaria.com ,www.gordontraining.com , International P.E.T

Дарина Георгиева – представител на GordonTrainingInternational

Тел: 0898579018

Мариана Шмит – координатор по програмите на GordonTrainingInternational

Тел: 0893349541

Институт Gordon Training International има интернационални представителства, които са упълномощени да предоставят програмите по модела Гордън в тяхната страна и на техния език, след подписано двустранно споразумение относно авторски права, стандарти, разпространение. За валидността на представителството в България проследете следния линк: http://www.gordontraining.com/contact-us/international-p-e-t/


Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020