Gordon Training Bulgaria
Български | English

Архив 2015 г.

Безплатен семинар по програмата „Трениране на Успешни Родители “(ТУР) на д-р Томас Гордън в София и Бургас

Тема:
Неизбежните конфликти родител - дете, кой следва да ги печели?

Имаме удоволствието да Ви поканим на първия за 2015 г. семинар, отворен за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Родители “ – (ТУР) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга на издателство „Колибри“.

Семинарът ще се проведе на 19 .03.2015 в книжарница Хеликон Витоша , София от 18 ч. и на 31 .03.2015 в книжарница Хеликон ,Бургас от 18:00 ч.

Всеки вини родителите за поведението на децата и за неприятностите, които те понякога създават за обществото.“ Родителите са виновни!“, твърдят често специалистите по душевно здраве, учителите и училищните ръководства.

Кой помага на родителите? Прави ли си някой труда да ги подкрепи в това да станат по-успешни в отглеждането на своите деца? Къде могат родителите да научат в какво бъркат и какво могат да променят?

Програмата ТУР предлага изчерпателна философия за това, какво е нужно за установяването и поддържането на успешно, цялостно взаимоотношение с децата, независимо от средата и обстоятелствата.

Родителите се научават не само на методи и умения, но и на това, кога и как да ги прилагат и с каква цел.

На 19 и 31 март 2015 ще говорим за Неизбежните конфликти Родител -Дете: кой следва да ги печели?

За атора, програмата, книгата и отзиви на родители-участници от страната ще разкажат Дарина Георгиева и Жаклин Вагенщайн.

Сертифицираните обучители Елена Анастасова,Силвия Андреева и Силвия Стоянова ще представят и демонстрират основните концепции и умения в модела ТУР.

Чий е този проблем?

Как да слушаме така, че децата да ни говорят?

Ка да говорим така, че децата да ни слушат?

Неизбежните конфликти Родител-Дете, кой следва да ги печели?

На въпроса: “Необходима и оправдана ли е родителската власт?ще отговори психолога Юлия Попова.

Събитието е насочено към родители на деца от всички възрастови групи, както и към учители, възпитатели и професионалисти в областта на семейната грижа.

Семинарът ще продължи два часа, с ВХОД: свободен.


Ежемесечни срещи за родители

Екипът на Gordon training Bulgaria стартира ежемесечни срещи в София за родители , преминали обучение по програмата Трениране на Успешни Родители ( ТУР) .Срещите са отворени и за всички ,които се интересуват от курсовете за родители ТУР,желаят пълна информация за програмата ,както и искат да се запознаят със сертифицираните инструктори от София. Всички ТУР участници ще могат да обсъдят казуси ,да обменят опит,да тренират ТУР уменията с помощта на сертифициран инструктор .Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020