Gordon Training Bulgaria
Български | English

Цени

1. Таксата за участие варира според региона, броя на членовете от семейството,които участват в обучението както и за групова и индивидуална поръчка.

2. Таксата за участие е стандартизирана  за страната по градове  и варира между :

За информация и  заявка  участие се свържете с нас на посочените контакти в сайта или с инструктор от вашия град в раздел: Инструктори 

3. Таксата за участие включва 24 часа обучение по ТУР, работна тетрадка за участници, ролеви карти, издаване на сертификат и ползване на авторски права.

4.Отстъпка се предлага за обучение на екипи на организации за провеждане на трейнинг на работното място (ресурсни учители, екипи на ЦОП, възпитатели и др.)
5. Отстъпки се прилагат  за ранно  записване и за участие на двама и повече членове от семейството.

6. Таксата за участие не включва книгата на д-р Томас Гордън “Трениране на Успешни Родители” на издателство Колибри, която не е задължителна но е желателно да бъде прочетена.

Регистрирайте се в предстоящ семинар във вашия град.


Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020