Gordon Training Bulgaria
Български | English

Цени и Условия

Структурата на обучението по програмата Teacher Effectiveness Training е разпределена в 2 Нива ,като всяко от тях съдържа 5 Модула .Всяко ниво е с продължителност 16 часа (45 минути   учебен час)
 

1. Цени за индивидуално участие в отворена група за целия курс на обучение (32 часа) варира между :
 
300-400  лв за участие в присъствено обучение
  400-500 лв за участие в он -лайн курс (от февруари 2022)

2. Цени за организации за провеждане на обучение на работното място или изнесени обучения с издаване на квалификационни кредити :
2.1 Ползва се отстъпка от 50 % от  стандаризираната цена за индивидуално  участие 

2.2 Таксата участие варира според броя на участниците в отворената група  .След изпратено от вас запитване ще изготвим индивидуална оферта за вашия екип.

Размерът на групите е препоръчително минимум 12 участника ,максимум 40

Графикът и разпределението на модулите се определя от инструктора и нуждите на участниците. За повече информация се свържете с представителството на посочените контакти в сайта или с инструктор от вашия град в раздел: Инструктори 

3Таксата участие   включва 32 часа обучение, работна тетрадка за участници , практически насоки, ролеви карти ,  международен серификат, удостоверение за квалификационни кредити.
 Таксата не включва книгата на д-р Томас Гордън “Трениране на Успешни Учители ” на издателство Колибри,която не е задължителна но е желателно да бъде прочетена.

4.Бенефициенти


Д-р Томас Гордън
Кой е д-р Томас Гордън?

Американски клиничен психолог (1918 – 2002) известен с „Метода на Гордън“ – първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Още за д-р Гордън »Контакти
Бургас 8000
ул. "Константин Фотинов" 22 (карта)

Гордън Груп България 2017 ЕООД

0898579018 - Дарина Георгиева
(представител на GTI)

info@gordonbulgaria.com
gordonbulgaria@gmail.com

Отзиви от учители
Научих много и открих различен начин на общуване с хората. Съчетанието на теория с практически задачи е чудесен и приковаващ вниманието подход.
ОУ „Д-р Петър Берон“ , Пловдив 2020
Отзиви от родители
Когато реших да се запиша за курса, бях в безизходица за проблемите с дъщеря ми и не бях сигурна, че това ще ми помогне. Сега се чувставам обнадеждена и мотивирана да прилагам новия опит и знание.
Т. Иванова, участник от София 2020